Keksz maláta EBC 45-55

VAN
Raktárkészlet:
Keksz maláta EBC 45-55
roppantás

Ha roppantva kéred a malátát, kérjük itt jelöld be.
Amennyiben többféle malátát vásárolsz, és szeretnéd hogy külön csomagoljuk azokat, akkor a megrendelés leadásakor, a fizetés és szállítási mód kiválasztása után, a "megrendelés összegzés" menü, "megjegyzés" rovatába írd be.

egybe-külön

Amennyiben többféle malátát vásárolsz, és külön szerednéd hogy csomagoljuk, itt tudod beállítani. 
Ha csak 1 féle malátát szeretnél külön csomagoltatni, a megrendelés leadása után felugró, megjegyzés rovatba tudsz írni. 

650 Ft
Chateau keksz maláta pörkölése során az enzimek károsulnak ezáltal már nem alkalmas alap malátának.
Finom kekszes ízt ad a sörnek. Szinte bármelyik sörtípushoz adhatjuk ha ezt az ízvilágot akarjuk hangsúlyozni.
5-20%-ban ajánlott.

EBC 45-55
Castle Malting, Belgium
Részletek
Château Biscuit® malt produces a very pronounced "toasty" finish in the beer. Imparts a warm bread and biscuit-like aroma and flavour.
Promotes a light to medium warm brown colour of the mash.
This malt is used to improve the roasted flavour and aroma that characterize ales and lagers lending the subtle properties of black and chocolate malts.
No enzymes. Must be mashed with malts having a surplus of diastatic power.