Lallemand New England

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Lallemand New England
1 480 Ft
Kifejezetten NEIPA sörökhöz szelektált törzs. Gyümölcsös, trópusi gyümölcsös észtereket produkál. Béta glükozidázon keresztül még jobban kiemeli a komló karaktert.
Közepes átalakító képességű és közepess ülepedésű.

Optimális erjesztési hőmérséklet 18-22°C

Gyártói ajánlás 1g/l kiszerelése 11g.
Részletek
LalBrew® New England is an ale strain selected specifically for its ability to produce a unique fruit forward ester profile desired in East Coast styles of beer.
A typical fermentation with LalBrew® New England will produce tropical and fruity esters, notably stone fruits like peach.
Through the expression of a beta-glucosidase enzyme, LalBrew® New England can promote hop biotransformation and accentuate hop flavor and aroma.
LalBrew® New England exhibits medium to high attenuation with medium flocculation, making it a perfect choice for East Coast style ales.

Beer Styles: NEIPA, east coast style ales
Aroma: fruity, especially tropical and stone fruits
Fermentation Temperature Range: 59 - 72°F
Optimum Temp: 66°-70° F
Attenuation: Medium - High
Flocculation: Medium
Alcohol Tolerance: 9% ABV