Mangrove Jack's Abbey

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Mangrove Jack's Abbey
4 380 Ft
Az enyhétől közepesig terjedő maláta édesség ellenére közepesen száraz - száraz lezárás érezhetően alkoholos utóízzel.
Enyhe élesztő karakter, karamellzált cukorra és/vagy mézre emlékeztető ízek a szájpadláson.
Alkohol: 8%
IBU: 22-28
Ideális erjesztési hőmérséklet: 20-25°C
Élesztő: Belga Abbey élesztő
10l %-os sör elkészítéséhez 600g folyékony maláta kivonat szükséges.
Részletek
Light to moderate malt sweetness but finishes medium - dry to dry with some alcohol becoming evident in the aftertaste. Soft yeast character with some lightly caramelised sugar or honey-like sweetness on the palate.

ABV Approx: 8%
IBU: 22-28
Optimal Fermenting Temp: 20 - 25ºC
Makes: 10 L
Yeast: Belgian Abbey Yeast 10g
Brewing Sugar Required: 600g of Pure Liquid Malt Extract or 500g of Dextrose
Kiegészítő termékek