Márkafüggetlen kezdő készlet

Nincs raktáron
Márkafüggetlen kezdő készlet
14 500 Ft
Ez a start szett úgy lett összeállítva, hogy a lehető legpraktikusabb eszközöket tartalmazza. Nincsenek benne fölösleges dolgok, de ami van az jó minőségű.
Van benne egy átlátszó erjesztő tartály, amiben figyelemmel kísérheted az erjedés folyamatát, anélkül hogy azt ki kellene nyitni (félig átlátszó tartállyal is kérhető).
( Az erjesztést minden műanyag erjesztő edénnyel, sötét, közvetlen napfénytől védett helyen végezd. Egy, az erjesztőre terített, pulóver nem csak a fénytől véd, de kiegyenlítettebb környezetet biztosít az élesztőnek is. )
Az edény tetején lévő furathoz kétféle dugó jár, egyik amibe a kotyogót állíthatod, a másik ami teljesen lezárja a lyukat. Pl a fertőtlenítő szerrel való öblítésnél praktikus.
Ezen kívül a tartályon a liter jelölés megfestet, nem kell attól tartani hogy esetleg valamikor leázik, megsérül.
A szett további tartalma:
- U kotyogó, Ez a kotyogó talán kevésbé hajlamos vákuum hatására visszaengedni a bele töltött folyadékot. (pl ha leerjedt sörnél sűrűségméréshez leengedünk a csapon, előfordulhat hogy visszaszív a tartály ).
- Minden féle sörös üveg lezárására alkalmas koronazár lezáró. "VIK"
- 100db koronazár.
- 100g Fertőtlenítő szer
- Palackozó szifon, oxidáció mentes palackozáshoz.
- Üvegmosó kefe
- Sűrűségmérő aminek a saját tokja, a "legtakarékosabb" mérőhengerként funkcionál, csak le kell (pl: cellux-al) ragasztani az alját.
- Műanyag kanál
- Folyadék kristályos hőmérő 0-30°C tartományban.