Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Lallemand Philly Sour szavatosság: 2025.12

-20%
VAN
Raktárkészlet:
Lallemand Philly Sour szavatosság: 2025.12
Lallemand Philly Sour szavatosság: 2025.12
Lallemand Philly Sour szavatosság: 2025.12
Lallemand Philly Sour szavatosság: 2025.12
1 880 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

1 500 Ft
Kezdete: 2023.09.22   A készlet erejéig!
Savanyú sörök készítésére alkalmas, a kétezres években szelektált élesztő törzs(ek). (Lachancea ssp.)
0,5-1g/l adagoljuk. 1csomag 11g

Ideális erjesztési hőmérséklet: 20-25 °C

Részletek
In Lallemand’s Standard Conditions Wort at 20°C (68°F) WildBrew™ Philly Sour yeast exhibits:

Fermentation that can be completed in 10 days.
High attenuation and High flocculation.
Aroma and flavor is sour, red apple and stone fruit, notably peach.
The optimal temperature range for WildBrew™ Philly Sour yeast when producing
traditional styles is 20°C(68°F) to 25°C(77°F)
This strain is POF Negative
In the Lallemand standard conditions wort, typical pH of 3.2-3.5 and titratable acidity of
0.1-0.4% lactic acid are achieved. Higher lactic acid levels will be achieved in worts that
are higher in glucose.
Lag phase, total fermentation time, attenuation and flavor are dependent on pitch rate, yeast handling, fermentation temperature and nutritional quality of the wort.