Termékek
Újdonságok
Akciók
Sör alapanyagok
Sör alapanyagok
Maláták
Összes maláta
Alap maláták
Karamell maláták
Pörkölt maláták
Egyéb különleges maláták
Több
Komlók
Amerikai komlók
Angol komlók
Német komlók
Cseh komlók
Szlovén komlók
Több
Élesztők
Mangrove Jack's élesztők
Fermentis élesztők
Lallemand és egyéb élesztők
Recept csomagok
Sör sűrítmények
Brewferm sűrítmények
Mangrove Jack's sűrítmények
Muntons sűrítmények
Cider sűrítmények
Cukrok, maláta kivonatok
Fűszerek
Sörfőző eszközök
Sörfőző eszközök
Kezdő szettek
Roppantók
Eszközök sörfőzéshez
Sörfőző gépek
Erjesztés
Palackozás, uKeg
Tisztítás, fertőtlenítés
Vízkezelés, derítők, indikátorok...
Mérő eszközök és egyéb kellékek...
Vásárlási utalvány
Újdonságok
Akciók
695394|279291
Sör alapanyagok
249783|279291
Sörfőző eszközök
311089|279291
Vásárlási utalvány
Profil
Képes Vásárlói Tájékoztató
Képes Vásárlói Tájékoztató
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Nyelv váltás:
Pénznem váltás:
Ft (HUF)
EUR - €
Főkategória
Sör alapanyagok
Élesztők
Lallemand és egyéb élesztők
Lallemand Philly Sour
VAN
Raktárkészlet:
1 880
Ft
Kosárba
Savanyú sörök készítésére alkalmas, a kétezres években szelektált élesztő törzs(ek). (Lachancea ssp.)
0,5-1g/l adagoljuk. 1csomag 11g
Ideális erjesztési hőmérséklet: 20-25 °C
Bővebben
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
In Lallemand’s Standard Conditions Wort at 20°C (68°F) WildBrew™ Philly Sour yeast exhibits:
Fermentation that can be completed in 10 days.
High attenuation and High flocculation.
Aroma and flavor is sour, red apple and stone fruit, notably peach.
The optimal temperature range for WildBrew™ Philly Sour yeast when producing
traditional styles is 20°C(68°F) to 25°C(77°F)
This strain is POF Negative
In the Lallemand standard conditions wort, typical pH of 3.2-3.5 and titratable acidity of
0.1-0.4% lactic acid are achieved. Higher lactic acid levels will be achieved in worts that
are higher in glucose.
Lag phase, total fermentation time, attenuation and flavor are dependent on pitch rate, yeast handling, fermentation temperature and nutritional quality of the wort.
Fogyasztó Barát
Hírlevél
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az
Adatkezelési tájékoztató
t.
Feliratkozás
Re email
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Cookie beállítások