Termékek
Újdonságok
Akciók
Sör alapanyagok
Sör alapanyagok
Maláták
Összes maláta
Alap maláták
Karamell maláták
Pörkölt maláták
Egyéb különleges maláták
Több
Komlók
Amerikai komlók
Angol komlók
Német komlók
Cseh komlók
Szlovén komlók
Több
Élesztők
Mangrove Jack's élesztők
Fermentis élesztők
Lallemand és egyéb élesztők
Recept csomagok
Sör sűrítmények
Brewferm sűrítmények
Mangrove Jack's sűrítmények
Muntons sűrítmények
Cider sűrítmények
Cukrok, maláta kivonatok
Fűszerek
Sörfőző eszközök
Sörfőző eszközök
Kezdő szettek
Roppantók
Eszközök sörfőzéshez
Sörfőző gépek
Erjesztés
Palackozás, uKeg
Tisztítás, fertőtlenítés
Vízkezelés, derítők, indikátorok...
Mérő eszközök és egyéb kellékek...
Vásárlási utalvány
Újdonságok
Akciók
695394|279291
Sör alapanyagok
249783|279291
Sörfőző eszközök
311089|279291
Vásárlási utalvány
Profil
Képes Vásárlói Tájékoztató
Képes Vásárlói Tájékoztató
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Nyelv váltás:
Pénznem váltás:
Ft (HUF)
EUR - €
Főkategória
Sör alapanyagok
Élesztők
Lallemand és egyéb élesztők
Lallemand Verdant IPA
VAN
Raktárkészlet:
1 480
Ft
Kosárba
Sokrétű felső erjesztésű élesztő, elsősorban NEIPA, hazy IPA, amerikai és angol IPA, bitter és stout sörökhöz.
Nem erjeszti nagyon szárazra a sört, így valamivel több testet hagy a sörnek mint a legtöbb más IPA élesztő.
Bővebben
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Verdant IPA yeast is highly versatile and well suited for NEIPAs, Hazy IPAs, English IPAs and Bitters,
American Pale Ales, Stouts, and many other beer styles. Specially selected in collaboration with Verdant Brewing Co.
in the UK for its ability to produce a wide variety of hop-forward and malty beers.
Prominent notes of apricot and undertones of tropical fruit and citrus merge seamlessly with hop aromas. With medium-high attenuation,
LalBrew® Verdant IPA leaves a soft and balanced malt profile with slightly more body than a typical American IPA yeast strain.
Beer Styles: NEIPA, Hazy IPA, English IPA, American Pale, English Bitter, Sweet Stout, Sours
Aroma: Apricot with notes of tropical fruit and citrus
Attenuation: Medium to High
Fermentation Range: 64-73°F (18-23°C)
Flocculation: Moderate
Alcohol Tolerance: 10% ABV
Fogyasztó Barát
Hírlevél
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az
Adatkezelési tájékoztató
t.
Feliratkozás
Re email
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Cookie beállítások