Termékek
Újdonságok
Akciók
Sör alapanyagok
Sör alapanyagok
Maláták
Összes maláta
Alap maláták
Karamell maláták
Pörkölt maláták
Egyéb különleges maláták
Több
Komlók
Amerikai komlók
Angol komlók
Német komlók
Cseh komlók
Szlovén komlók
Több
Élesztők
Mangrove Jack's élesztők
Fermentis élesztők
Lallemand és egyéb élesztők
Recept csomagok
Sör sűrítmények
Brewferm sűrítmények
Mangrove Jack's sűrítmények
Muntons sűrítmények
Cider sűrítmények
Cukrok, maláta kivonatok
Fűszerek
Sörfőző eszközök
Sörfőző eszközök
Kezdő szettek
Roppantók
Eszközök sörfőzéshez
Sörfőző gépek
Erjesztés
Palackozás, uKeg
Tisztítás, fertőtlenítés
Vízkezelés, derítők, indikátorok...
Mérő eszközök és egyéb kellékek...
Vásárlási utalvány
Újdonságok
Akciók
695394|824378
Sör alapanyagok
249783|824378
Sörfőző eszközök
311089|824378
Vásárlási utalvány
Profil
Képes Vásárlói Tájékoztató
Képes Vásárlói Tájékoztató
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Nyelv váltás:
Pénznem váltás:
Ft (HUF)
EUR - €
Főkategória
Sör alapanyagok
Sör sűrítmények
Mangrove Jack's sűrítmények
Mangrove Jack's Abbey
VAN
Raktárkészlet:
6 200
Ft
Kosárba
Az enyhétől közepesig terjedő maláta édesség ellenére közepesen száraz - száraz lezárás érezhetően alkoholos utóízzel.
Enyhe élesztő karakter, karamellzált cukorra és/vagy mézre emlékeztető ízek a szájpadláson.
Alkohol: 8%
IBU: 22-28
Ideális erjesztési hőmérséklet: 20-25°C
Élesztő: Belga Abbey élesztő
10l 8%-os sör elkészítéséhez 600g folyékony maláta kivonat szükséges.
Bővebben
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Light to moderate malt sweetness but finishes medium - dry to dry with some alcohol becoming evident in the aftertaste. Soft yeast character with some lightly caramelised sugar or honey-like sweetness on the palate.
ABV Approx: 8%
IBU: 22-28
Optimal Fermenting Temp: 20 - 25ºC
Makes: 10 L
Yeast: Belgian Abbey Yeast 10g
Brewing Sugar Required: 600g of Pure Liquid Malt Extract or 500g of Dextrose
Kiegészítő termékek
Fogyasztó Barát
Hírlevél
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az
Adatkezelési tájékoztató
t.
Feliratkozás
Re email
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Cookie beállítások