Termékek
Újdonságok
Akciók
Sör alapanyagok
Sör alapanyagok
Maláták
Összes maláta
Alap maláták
Karamell maláták
Pörkölt maláták
Egyéb különleges maláták
Több
Komlók
Amerikai komlók
Angol komlók
Német komlók
Cseh komlók
Szlovén komlók
Több
Élesztők
Mangrove Jack's élesztők
Fermentis élesztők
Lallemand és egyéb élesztők
Recept csomagok
Sör sűrítmények
Brewferm sűrítmények
Mangrove Jack's sűrítmények
Muntons sűrítmények
Cider sűrítmények
Cukrok, maláta kivonatok
Fűszerek
Sörfőző eszközök
Sörfőző eszközök
Kezdő szettek
Roppantók
Eszközök sörfőzéshez
Sörfőző gépek
Erjesztés
Palackozás, uKeg
Tisztítás, fertőtlenítés
Vízkezelés, derítők, indikátorok...
Mérő eszközök és egyéb kellékek...
Vásárlási utalvány
Újdonságok
Akciók
695394|264125
Sör alapanyagok
249783|264125
Sörfőző eszközök
311089|264125
Vásárlási utalvány
Profil
Képes Vásárlói Tájékoztató
Képes Vásárlói Tájékoztató
A kosár üres.
Vásárláshoz kattintson ide!
Nyelv váltás:
Pénznem váltás:
Ft (HUF)
EUR - €
Főkategória
Sör alapanyagok
Recept csomagok
mÁszok 25l
VAN
Raktárkészlet:
élesztő
s-23
California láger
5 400
Ft
Kosárba
mÁszok 25 literhez
Kedvező árfekvésű, mindennapi ászok sör receptcsomag. Kétféle élesztővel rendelhető. Aki 18°C fölötti hőmérsékleten tervezi az erjesztést, annak a Mangrove Jack's California láger nevű, valójában felső erjesztésű élesztőt ajánljuk. Aki 12-18°C erjeszt annak a Fermentis s-23 alsóerjesztésű élesztőt.
A receptcsomaghoz 1 élesztőt adunk, aki 12-15°C között tervezi az erjesztést és nem akar elhúzódó (kb 4 hét) erjedést, az tegyen a kosarába még egy csomag s-23 élesztőt. Két csomaggal, általában két hét alatt végbe megy az erjedés alacsonyabb hőmérsékleten is.
Szín: Világos IBU: 25-30 Keserűségérzet: 3/5 Alkohol: ~4,5%
A csomag tartalma: elkészítési útmutató, 4,5kg malátakeverék, 30 IBU keserű komló, 30gramm aroma komló, szárított élesztő.
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Fogyasztó Barát
Hírlevél
Hozzájárulok az adataim kezeléséhez és elfogadom az
Adatkezelési tájékoztató
t.
Feliratkozás
Re email
Cookie beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az
Adatkezelési tájékoztató
ban foglaltakat.
Nem engedélyezem
Engedélyezem
Cookie beállítások