Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Karamell maláták

A karamell vagy másként kristály malátákban a maláta cukor, hő hatására megolvad majd kikristályosodik. Ezeknek a cukroknak egy része nem fermentálódik ezálltal némi édességet adnak a sörhöz esetleg karamellás vagy keksz ízt. A sör testességét és habját szintén előnyösen befolyásolják.  A karamell malátákban nincs aktív enzim, használatuk a teljes maláta mennyiség 5-10 %-ban javasolt. 

A különböző gyártók más más fantázianevekkel illetik őket, amik sokszor a maláta színére utalnak. 

Nézet:
Sorrend:
-37%
Dextrin ( Cara-pils) maláta EBC 3
800 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

500 Ft
Egységár: 500 Ft/kg